dimarts, 22 de maig de 2012

Crema freda de pastanaga

Ingredients:

- 1 kg de pastanagues o zanahorias o carottes.
- 2 patates
- una ceba
- aigua
- un  sopicaldo ( pastilla avecrem per exemple)
- estragó
- sal

Preparació: 

1- primer es tallen les patates, les pastanagues i la ceba 
2- es posa tot en cru dins d'una caçola i es bulleix  amb el sopicaldo
3- es tritura i s´hi afegeix una mica d'estragó
4- es rectifica de sal
5- es posa a la nevera i la tanquem (la nevera)

2 comentaris:

  1. Es un menjar que crec que anirà bé pel meu règim, el provaré a casa un dia d'aquests! Segur que esta bo! I fi!
    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hola Olga, això només és el començament. L'estiu comença i ara es hora
    de menjar algo lleuger i refrescant.
    Espero que t'agradi.

    ResponElimina