dimarts, 22 de maig de 2012

Crema freda de pastanaga

Ingredients:

- 1 kg de pastanagues o zanahorias o carottes.
- 2 patates
- una ceba
- aigua
- un  sopicaldo ( pastilla avecrem per exemple)
- estragó
- sal

Preparació: 

1- primer es tallen les patates, les pastanagues i la ceba 
2- es posa tot en cru dins d'una caçola i es bulleix  amb el sopicaldo
3- es tritura i s´hi afegeix una mica d'estragó
4- es rectifica de sal
5- es posa a la nevera i la tanquem (la nevera)

dimarts, 8 de maig de 2012

CUINA D'ESTIU


Amanides de patata bullida i tomaquet . 

La gana no la poso pero es imprescindible!

Ingredients:
  • Patates
  • tomaquets madurs aixo al gust
  • tonyina
  • ceba escalonia
  •  tàperes

Passos:  
  1. Agafem les patates i les bullim amb pell.  Li llevem la pell I les tallem a rodanxes. 
  2. Afegim la tonyina i el tomaquet, la  ceba i les  tàperes
Et voila a menjar!